Antena 3 Actualitate Mircea Geoană: „Prim-ministrul și președintele României trebuie să discute. E o șansă ca România să obțină un portofoliu bun”

Mircea Geoană: „Prim-ministrul și președintele României trebuie să discute. E o șansă ca România să obțină un portofoliu bun”

14 Iun 2019   •   19:33
Mircea Geoană: „Prim-ministrul și președintele României trebuie să discute. E o șansă ca România să obțină un portofoliu bun”
Sursa foto: foto- captură Antena 3

Se zvonește că Mircea Geoană ar putea să fie unul dintre jucătorii mari pentru postul e comisar european din partea României. 

„Nu e nimic serios în spatele acestei convsersații. E mult prea prematur și nu e vorba nici de mine, nici de altcineva. Destinul meu și drumul meu cred că va merge în alte zone”, a spus Mircea Geoană la Antena 3. 

„Din experiența ultimelor comisii europene în care România a avut portofolii importante.. atunci când s-a jucat în echipă, președinte și Guvern, s-au obținut portofolii importante. Nu există altă variantă. Va fi nebunie în politică. Apelul meu, ca cetățean și ca om care a jucat jocul acesta mulți ani de zile, e că pentru acest subiect între Guvern și președinte trebuie să existe o conversație”. 

„Prim-ministrul și președintele României trebuie să discute, să lucreze convergent. Dacă rămâne un guvern social-democrat la Palatul Victoria, după moțiunea de cenzură de marți, atunci e evident și cu atât mai mult va trebui să lucreze Guvernul României și președintele. Pentru că președintele ne reprezintă pe noi, politic vorbind, în PPE. România e o situație puțin mai complicată și politica e mai complicată. Nu merge cu automatisme. Eu cred că e o șansă să obținem un portofoliu bun”, a adăugat Geoană. 

„România merită un portofoliu greu, unul mare, important”, a mai spus Mircea Geoană. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close