Antena 3 CNN Actualitate Femeia care a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida a fost condamnată | Ce a decis instanța

Femeia care a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida a fost condamnată | Ce a decis instanța

Femeia care a atacat-o cu pietre pe Mirela Vaida, în platoul emisiunii Acces Direct, a fost condamnată. Iată ce a decis instanța.

Femeia care a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida a fost condamnată | Ce a decis instanța
de Claudia Popovici    |    24 Iul 2022   •   17:47

Antoanela Grigoraș, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida cu o piatră, în direct, în timpul emisiunii Acces Direct, a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare.

Reamintim că după teribilul incident de anul trecut agresoarea a continuat cu amenințările la adresa Mirelei Vaida.

Recent, aceasta a fost văzută în timp ce dădea târcoale mașinii prezentatoarei. Drept urmare, instanța a decis să o condamne pe Antoanela Grigoraș.

Mirela Vaida atacată cu un bolovan, în direct, în timpul emisiunii Acces Direct

Anul trecut, în plină emisie, Mirela Vaida s-a trezit cu o femeie dezbrăcată care a aruncat cu bolovani în ea și a fost la un pas să o nimerească. Când a crezut că situația a revenit la normal și femeia s-a potolit, marţi a avut parte de o nou episod neplăcut.

Paznicul de la studiourile de televiziune a mărturisit că a văzut-o pe aceeași Antoanela care a spart parbrizul mașinii Mirelei Vaida, tot cu bolovani.

Din fericire pentru prezentatoarea TV, bărbatul a reușit să intervină pentru ca răufăcătoarea să nu distrugă definitiv automobilul. 

A fost anunțată imediat poliția dar, din nefericire, aceasta a venit mult mai târziu, când atacatoarea dispăruse.

Mirela Vaida cere ajutor autorităților: "Dacă mor, o să faceți ceva? Mi se face greață!"

Ca și anul trecut, Mirela Vaida nu mai știe ce să facă să fie lăsată în pace și a cerut din nou ajutorul autorităților ca femeia să nu mai fie lăsată să umble singură pe stradă. 

"Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femei bolnavă să fie închisă?! Închideți-o (... ) pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…)

Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!. (…) Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap", a spus Mirela Vaida.

×
Subiecte în articol: Mirela Vaida bolovan atac
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close