Antena 3 CNN Actualitate Miron Cozma, din nou burlac: Liderul minerilor a divorţat

Miron Cozma, din nou burlac: Liderul minerilor a divorţat

Miron Cozma, din nou burlac: Liderul minerilor a divorţat
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Dec 2010   •   22:26

Liderul minerilor, Miron Cozma, este, din nou, burlac. Căsnicia pe care a avut-o timp de doi ani cu avocata Monica Ionescu s-a încheiat joi, cu acordul părţilor. Dezinteresat total de ceea ce a trăit în ultimii ani, Cozma a refuzat să vină la divorţ.

Cele două săptămâni date de judecător liderului minerilor şi fostei soţii a acestuia pentru împăcare n-au dus la niciun rezultat. La începutul lunii, fosta lui soţie, Monica, nu era foarte hotărâtă să renunţe la cel de care se îndrăgostise pe vremea când el era în puşcărie. Aşa că a încercat să-l întoarcă pe Miron pe drumul cel bun.

Persoane apropiate fostului lider al minerilor au susţinut că Miron Cozma a devenit, în ultima vreme, extrem de irascibil din cauza problemelor cu banii aşa că a refuzat constant sa comnunice cu Monica. A hotărât însă să încheie capitolul din viaţa sa privind casnicia cu aceasta.

16 decembrie devine astfel o zi neagră pentru Miron Cozma. În 2004, tot pe 16 decembrie, a trecut de la extaz la agonie, după ce preşedintele Ion Iliescu l-a graţiat apoi a anulat decretul. După 6 ani, 16 decembrie l-a lasăt şi fără nevastă.

 

×
Subiecte în articol: divort
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close