Antena 3 Actualitate Misterul morții patronului de la Hexi Pharma, Dan Condrea, devine tot mai adânc. Celebra Carmen Harra a mărturisit: „A mai fost cu el un bărbat în mașină”

Misterul morții patronului de la Hexi Pharma, Dan Condrea, devine tot mai adânc. Celebra Carmen Harra a mărturisit: „A mai fost cu el un bărbat în mașină”

de S.T.    |    24 Mai 2016   •   09:11
Misterul morții patronului de la Hexi Pharma, Dan Condrea, devine tot mai adânc. Celebra Carmen Harra a mărturisit: „A mai fost cu el un bărbat în mașină”
Sursa foto: Foto: Facebook

Accidentul lui Dan Condrea generează o mulțime de controverse, iar până la stabilirea de către medicii legiști că în urma testului ADN el a fost sau nu în mașină, speculațiile există în continuare.

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra crede că a mai fost cineva cu el în mașină.

„Numerologia lui Dan Alexandru Condrea, născut pe 01.01.1975, arată că el va avea o mare cumpănă la 41 de ani (1+9+7+5=22; 2+2=4; 4 alături de 1 din luna nașterii rezultă 41), iar numerograma (codul rezultat din numerologia numelui), care este 8, indică anumite probleme karmice. Însă, în codul lui divin (care e 6), nu apare nicio moarte violentă. E clar că dispariția lui bruscă nu a fost destinul - deci nu a fost accident și nici nu a vrut să-și pună capăt zilelor - deci nu s-a sinucis. Nici din punct de vedere psihologic lucrurile nu se leagă. Sinucigașii aleg extrem de rar moartea violentă. În acest caz, fiind medic, Condrea avea o mulțime de variante de a-și lua viața sigur fără să sufere nicio secundă. Își putea administra un medicament și o putea face fără durere și fără să se mutileze. În plus, orice medic știe că într-un accident nu e musai să mori, ci poți rămâne doar paralizat sau cu alte sechele și până la urmă să supraviețuiești. Intuitiv, cred că, la un moment dat, a mai fost un bărbat brunet cu el în mașină. Văd inițiala G. Trebuie cercetat cine avea interesul ca el să moară acum. În concluzie, este un accident regizat foarte prost pentru că toate detaliile au fost aranjate în așa fel încât să credem imediat cu toții că ar fi vorba despre o sinucidere... drumul drept, fără urme de frânare etc. Tot intuitiv, vă pot spune că, în ciuda semnelor de întrebare numeroase, acest caz se va mușamaliza și se va închide cu verdictul sinucidere. Peste câțiva ani însă, un alt caz similar, în care va fi vorba despre o persoană cunoscută și mult mai tânără, va duce la redeschiderea dosarului Condrea”, a spus Carmen Harra pentru www.ziarulring.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close