Antena 3 CNN Actualitate Mitropolitul Clujului, Bartolomeu Anania, va fi operat pe cord într-un spital din Viena

Mitropolitul Clujului, Bartolomeu Anania, va fi operat pe cord într-un spital din Viena

Mitropolitul Clujului, Bartolomeu Anania, va fi operat pe cord într-un spital din Viena
Sursa foto: Foto: Mediafax
15 Ian 2011   •   09:53
UPDATE. Mitropolitul Clujului, Bartolomeu Anania, va fi supus unei intervenţii chirurgicale pe cord într-un spital din Viena.

Mitropolitul Clujului, Bartolomeu Anania, a fost transportat la clinica AKH din Viena pentru un control cardiologic, acesta suferind de stenoză aortică. Decizia a fost luată după ce starea sa de sănătate s-a înrăutăţit. La aceeaşi clinică vieneză este internată şi Teo Trandafir.

Problemele de sănătate ale Mitropolitului Clujului s-au agravat la sfârşitul lunii trecute. Cu doar trei zile înaintea Crăciunului Înalt prea sfinţitul a fost internat în Clinica de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca

Bartolomeu Anania a fost supus mai multor investigaţii şi medicii au început tratamentul. În timp însă, starea de sănătate a mitropolitului s-a deteriorat. În cele din urmă medicii de la cluj au decis că nu mai pot face nimic pentru pacient, întrucât nu au aparatura medicală necesară

Mitropolitul a fost dus aseară cu salvarea la aeroportul din Cluj Napoca, unde aştepta un avion-ambulanţă care l-a transportat la Viena. Pe durata călătoriei Bartolomeu Anania a fost însoţit de secretarul său de cabinet.

Înalt Prea Sfinţitul a fost internat în spitalul AKH din capitala Austriei, acelaşi în care este tratată şi Teo Trandafir.

O singură zi de spitalizare în această instituţie costă 1.000 de euro. Costurile spitalizării vor fi suportate de mitropolia Clujului.

 


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close