Antena 3 CNN Actualitate Mitropolitul Clujului, pozitiv la testul COVID: „Eu sunt foarte bine și puternic datorită lui Dumnezeu”

Mitropolitul Clujului, pozitiv la testul COVID: „Eu sunt foarte bine și puternic datorită lui Dumnezeu”

Încă un ierarh BOR a fost infectat cu noul coronavirus. ÎPS Andrei, Mitropolitul Clujului, a fost depistat pozitiv la testul COVID, anunţă Ziar de Cluj.

Mitropolitul Clujului, pozitiv la testul COVID: „Eu sunt foarte bine și puternic datorită lui Dumnezeu”
Sursa foto: basilica.ro
de Dana Musceleanu    |    02 Oct 2020   •   20:30

În ciuda diagnosticului, Mitropolitul Clujului se simte bine şi a ţinut să transmită oamenilor un mesaj de liniştire şi încurajare. 

„Eu sunt foarte bine și puternic datorită lui Dumnezeu. Medicii spun că nu am niciun fel de probleme. Transmit pe această cale un mesaj de pace și de liniște, rugându-i pe toți să aibă grijă de ei și de familiile lor”, a declarat ÎPS Andrei

În vârstă de 71 de ani, ÎPS Andrei este Mitropolitul Clujului din 2011. IPS Andrei este recunoscut şi pentru activitatea derulată în plan administrativ-bisericesc, dar şi în domeniul didactic, fiind cel care a întemeiat Seminarul Teologic Ortodox Liceal "Mitropolit Simion Ştefan" din Alba Iulia, şi a fost printre fondatorii Universităţii "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia.


 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close