Antena 3 CNN Actualitate Miza de sute de milioane de euro în dosarul fraţilor Tate | Misterul vizitelor din Arestul Central

Miza de sute de milioane de euro în dosarul fraţilor Tate | Misterul vizitelor din Arestul Central

Nebunia internaţională legată de fraţii Tate continuă, iar autorităţile din România se chinuie să arate că nu le vor scăpa printre degete şi merg mai departe cu percheziţiile şi audierile a diverşi apropiaţi şi asociaţi, în timp ce chiar una dintre fetele considerate victimă în dosar a venit să îi viziteze în arest, dar nu a putut să intre.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Ian 2023   •   22:53

Controversele şi speculaţiile privind legăturile celor doi fraţi au luat şi ele amploare, mai ales după ce la solicitarea lor de sprijin din partea Consulatului Britanic, au fost vizitaţi în arest nu de un funcţionar, ci chiar de consul împreună cu şeful Departamentului Economic al Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti, despre care cunoscătorii în domeniu spun că, în mod uzual, este un om cu legături cu MI6, deci, în mod evident, fraţii Tate nu sunt oricine pentru autorităţile engleze.

Unele surse speculează că nici nu ar fi vorba doar despre faptul că sunt posesorii unei averi uriaşe, iar o primă ipoteză porneşte de la o afirmaţie mai veche a lui Andrew Tate, care spunea că tatăl său a lucrat pentru CIA.

Dincolo de speculaţiile din trecut cum că fraţii Tate ar fi oamenii serviciilor de spionaj din Rusia, speculaţii pe care cei doi le-au luat la mişto, o variantă extrem de credibilă luată în calcul este că, de fapt, săptămâna trecută, în arest, ar fi avut loc ceea ce se numeşte în termeni specifici de servicii, de-briefing.

Mai ales că, tot fraţii Tate, au mai afirmat şi că au relaţii sus-puse în România, că pot ajunge la şeful Poliţiei, parlamentari şi chiar premier.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Cine sunt femeile care au venit să-i viziteze pe fraţii Tate în arest: "Niciodată nu am spus că am fost victimă"

"Unul din motivele pentru care îmi place atât de mult să trăiesc în România este pentru că eu fac parte din eşalonul foarte înalt al societăţii. Dacă am nevoie să vorbesc cu premierul, pot să fac asta să se întâmple. Nu pot să fac asta în Vest. Ne-am dus la o întâlnire cu membri ai Parlamentului (...) Şeful Poliţiei a venit şi a vrut şi el (...) La fiecare cinci minute cineva era la uşă pentru mită", spunea Andrew Tate.

Iar lucrurile au devenit şi mai interesante când la Arestul Central a venit şi Consulul SUA în România. De asemenea, fiind şi cetăţean american, Andrew Tate a făcut o solicitare de ajutor şi la Consulatorul Statelor Unite în România, dar, din nou, consulul nu este ştiu că se deplasează pentru oricine.

În urma spionajului este ceva obişnuit să fie folosite reţele de femei frumoase care să strângă informaţii despre persoane sus-puse şi chiar materiale compromiţătoare. În această variantă, activitatea de videochat a fraţilor Tate ar fi doar o acoperire pentru lucruri mult mai importante.

Afirmaţia lui Andrew Tate despre legăturile tatălui său cu CIA a dus şi la ipoteza că am asista acum la o răfuială între servicii, poate şi pentru că activităţile colaterale ale fraţilor Tate ar fi interferat cu interese din Statele Unite. Numai săptămâna trecută, CNN a dezvăluit un contract al acestora cu platformele Rumble şi GETTR, categorisite a fiind de dreapta.

Vezi şi: Luana, fosta poliţistă devenită "îngerul" lui Andrew Tate, rupe tăcerea: "Sunt ordine din străinătate!"

Valoarea, pe surse, doar a unuia dintre contracte, a fost de aproximativ nouă milioane de dolari.

Andrew Tate este urmărit pe platformele de socializare inclusiv de personalităţi majore de dreapta precum Donald Trump Jr. şi este considerat o portavoce importantă a mesajelor contra stângii, contra ideologiei progresiste şi curentului cancel culture.

Pe de altă parte, însă, o altă variantă foarte importantă ar fi că picajul lor are legătură şi cu activităţile lor de blockchain şi pe piaţa crypto în acest sens existând o serie de acţiuni majore ale autorităţilor din Statele Unite ale Americii.

×
Subiecte în articol: Andrew Tate frații Tate
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close