Antena 3 CNN Actualitate Moarte îngrozitoare pentru doi tineri! După ce s-au răsturnat cu motocicleta au fost PROIECTAŢI într-un canal

Moarte îngrozitoare pentru doi tineri! După ce s-au răsturnat cu motocicleta au fost PROIECTAŢI într-un canal

Moarte  îngrozitoare pentru doi tineri! După ce s-au răsturnat cu motocicleta au fost PROIECTAŢI într-un canal
24 Mar 2014   •   10:48

Doi tineri de 24 şi 30 de ani, din localitatea vasluiană Simila, au murit în urma unui accident petrecut, luni dimineaţă, la ieşirea din municipiul Bârlad, după ce motocileta cu care circulau s-a răsturnat în afara drumului european E 581, ambii motocilişti fiind proiectaţi într-un canal cu apă, informează MEDIAFAX.
   
Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţiştii vasluieni, trupurile celor doi tineri au fost găsite într-un canal cu apă de la ieşirea din municipiul Bârlad, după ce şoferul unui tractor a observat, iniţial, o motociletă răsturnată pe câmpul din apropiere.
   
Ulterior, bărbatul a văzut şi trupul unuia dintre tineri şi a sunat la 112, alertând serviiciile de urgenţă.
   
"Trupurile celor două victime au fost scoase de către pompieri din canalul cu apă, echipajele medicale ajunse la intervenţie constatând decesul ambilor tineri. Din primele cercetări, s-a stabilit că cele două persoane circulau cu motocicleta din Bârlad spre Simila, iar la ieşirea din municipiu, într-o curbă la drepta, conducătorul vehicului a pierdut controlul asupra direcţiei şi a ieşit pe câmpul din apropiere. După ce a parcurs câţiva metri pe câmp, motocicleta s-a răsturnat, cei doi tineri fiind proiectaţi într-un canal cu apă din vecinătatea drumului european", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close