Antena 3 CNN Actualitate Moarte la indigo în Harghita. Un tânăr s-a sinucis în acelaşi mod ca şi fratele său

Moarte la indigo în Harghita. Un tânăr s-a sinucis în acelaşi mod ca şi fratele său

Moarte la indigo în Harghita. Un tânăr s-a sinucis în acelaşi mod ca şi fratele său
Sursa foto: Sinucis
20 Sep 2009   •   12:55

Sinucidere înfiorătoare în Harghita. Un tânăr de 20 de ani şi-a luat viaţa la fel cum s-a omorât şi fratele său în urmă cu patru ani. El s-a aruncat de la etajul 10. Tânărul spunea că este bântuit de fratele său, care îl chema la el. Vineri seară el şi-a adunat toţi prietenii şi s-a aruncat chiar în faţa lor. Puţin mai devreme el îşi sunase şi mama, să îi spună că o iubeşte.

Traiul acestei femei nu se poate numi viaţă. Trăieşte într-un coşmar perpetuu, înconjurată de moarte. Soţul a murit, băiatul cel mare s-a sinucis acum patru ani. Acum s-a dus şi mezinul, de bunăvoie, după fratele său. Băiatul de 20 de ani s-a aruncat de la etaj, la fel ca fratele său, a sărit de la balcon, la fel ca fratele său şi a murit pe loc, la fel ca fratele său. Mama îşi aminteşte cu fiul său spunea mereu prietenilor că este chemat de fratele mai mare şi că trebuie să plece.

De patru ani, tânărul era bântuit de moartea fratelui. Îl visa în fiecare noapte şi se trezea mereu, la ora două fix, ora la care fratele său se aruncase de la balcon. Nu era la prima tentativă de sinucidere. De la moartea fratelui său, Palfi se schimbase foarte mult. Se înrolase într-un grup extremist maghiar, bănuit de acţiuni rasiste împotriva romilor. Dar nici motoarele, nici muzica de care era pasionat nu-l puteau face să uite de tragedia de acum patru ani.

Observator

×
Subiecte în articol: Harghita sinucidere
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close