Antena 3 CNN Actualitate Momente de panică pe o șosea din Brașov. Un autobuz a căzut în șanț, după ce s-a defectat

Momente de panică pe o șosea din Brașov. Un autobuz a căzut în șanț, după ce s-a defectat

Un autobuz al companiei de transport public din Brașov a căzut într-un canal de colectare a apei. În momentul în care autobuzul a început să alunece la vale, șoferul nu se afla la volan.

Momente de panică pe o șosea din Brașov. Un autobuz a căzut în șanț, după ce s-a defectat
de Gabriel Dano    |    20 Sep 2021   •   19:43

Incidentul a avut loc, luni, în zona Pietrele lui Solomon din Municipiul Brașov. Autobuzul s-ar fi defectat la capăt de linie, iar șoferul le-a cerut călătorilor să coboare. A raportat defecțiunea și o echipă de mecanici a intervenit la fața locului pentru a repara autobuzul.

La un moment dat frânele mastodontului s-au decuplat, iar acesta a plecat la vale. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

„În urma unor intervenții tehnice efectuate la nivelul unui mijloc de transport public de persoane, ce se afla staționat pe strada Podul Crețului din municipiul Brașov (zona Pietrele lui Solomon), vehiculul a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în canalul de colectare al apei pluviale. Evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, la momentul producerii, nefiind nicio persoană în interiorul acestuia", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close