Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care copilul căzut în puț este salvat - VIDEO emoționant

Momentul în care copilul căzut în puț este salvat - VIDEO emoționant

Momentul în care copilul căzut în puț este salvat - VIDEO emoționant
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    25 Apr 2017   •   23:09

Băieţelul de un an şi opt luni salvat din fântâna de la Balta Sărată a fost transportat cu elicopterul SMURD la Bucureşti, la Spitalul "Grigore Alexandrescu", după ce a fost evaluat de medicii aflaţi la faţa locului, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU "A.D. Ghica", Gelu Dragomir.Potrivit salvatorilor, copilul se afla într-o stare bună ţinând cont de condiţiile în care a stat pe parcursul zilei.

„Timpul este extrem de important. Am mers cu alternative încercate simultan. Copilul era conştient. Orice alternativă aleasă presupunea un risc foarte mare pentru că pământul putea să cedeze, dar şi pentru că acel copil putea să scape prin dispozitive”, a declarat locotenentul colonel Cristian Radu, împuternicit prim-adjunct al inspectorului general al IGSU.

După aproximativ zece ore de încercări, copilul a fost scos la suprafaţă cu tot cu pompa de sub el. Pe parcursul operaţiunilor de salvare, băieţelul a stat cu aproape jumătate din corp sub apă.Echipele de intervenţie au încercat scoaterea acestuia cu ajutorul unor tije, dar au încercat şi să sape un şanţ paralel cu fântâna, ca un canal de legătură cu băiatul.

Pentru scoaterea lui la suprafaţă au intervenit autorităţi locale, forţe ale ISU Bucureşti-Ilfov, ISU Olt şi Dolj.

×
Subiecte în articol: elicopter SMURD spital

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Miniștrii de externe din țările NATO, la București. Măsuri de securitate la cel mai înalt nivel

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close