Antena 3 CNN Actualitate "Nu e Pronto de mobilier"| Momentul în care o poliţistă îi dă cu spray lacrimogen în ochi colegului ei, care încerca să imobilizeze un individ recalcitrant

"Nu e Pronto de mobilier"| Momentul în care o poliţistă îi dă cu spray lacrimogen în ochi colegului ei, care încerca să imobilizeze un individ recalcitrant

O polițistă din Cluj Napoca a fost filmată în momentul în care îi dă cu spray lacrimogen în ochi colegului ei, care încerca să imobilizeze un individ recalcitrant.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2024   •   21:50

Totul a început în momentul în care câţiva trecători au oprit un echipaj de poliţie pentru a o reţine un individ care bătuse niște copii pe stradă. Echipajul de poliţie, format dintr-un bărbat și o femeie, s-au luptat minute în şir să-l imobilizeze pe individ care s-a împotrivit reținerii.

Însă, în timp ce polițistul se chinuia să îl bage în mașină, colega lui a început să pulverizeze cu spray lacrimogen, afectându-l şi pe acesta. Clipul cu intervenţia celor doi agenţi a împărțit internetul în două tabere.

În timp ce unii consideră că s-a intervenit corect, alți internauţi au dat frâu liber glumelor ironice:

Inernauții au lăsat o serie de comentarii ironice după ce au văzut reacția polițistei:

"Tehnici de imobilizare”… ăla se grumăzește cu inculpatul și Blonda dă cu fixativ pe amândoi",

"La astfel de acțiuni, trebuie bărbați, nu femei care dau cu spray. Ori ai pregătirea necesară, ori lasă-te de meserie,"

"Asemenea polițistă nu are ce căuta în sistem, colegul ei încearcă să-l imobilizeze ea dă cu spray. Nu e Pronto de mobilier",

"Ce caută mimoza aia în uniformă? Îți dai seama ce pregătire are dacă într-un moment de panică ea dă cu spray pe individ fix când colegul ei se află în "luptă" corp la corp și sigur e afectat și el de gaze",

"La respectiva ii este frica sa dea cu spray-ul, ce politie avem, doamne ferește",

"d-ne feri, am ajuns să-mi fie rușine uitându mă", sunt doar câteva din comentariile internauţilor la filmarea cu intervenţia celor doi agenţi de poliţie din Cluj-Napoca.

Reacţia IPJ Cluj

"La data de 8 mai a.c., în jurul orei 13.20, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că, pe Calea Mănăștur din municipiu, un bărbat se manifestă agresiv față de pietoni.

La loculul menționat în sesizare a fost dirijat un echipaj de poliție, fiind identificată persoana în cauză, care a devenit recalcitrantă la vederea echipajului, având un comportament agresiv.

În acest sens, s-a procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar persoana în cauză a fost internată la o unitate medicală de specialitate", transmite IPJ Cluj. 

×
Subiecte în articol: IPJ Cluj spray lacrimogen
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close