Antena 3 CNN Actualitate Motociclistul care a lovit un băiat cu trotineta în București, cercetat pentru omor. A ucis un alt bărbat pe bicicletă

Motociclistul care a lovit un băiat cu trotineta în București, cercetat pentru omor. A ucis un alt bărbat pe bicicletă

Motociclistul implicat în șicanarea unui tânăr aflat pe trotinetă, care a murit ulterior sub roțile unei mașini, are antecedente penale.

Motociclistul care a lovit un băiat cu trotineta în București, cercetat pentru omor. A ucis un alt bărbat pe bicicletă
Sursa foto: Facebook | Trica Mitici Laurentiu
de Rafaelo Varga    |    06 Aug 2021   •   14:17

Există informații că acesta ar fi lovit, în 2014, un alt bărbat aflat pe o bicicletă, care ulterior a murit.

Apar așadar noi informații obținute în exclusivitate de Antena 3, despre motociclistul care s-a șicanat în trafic cu un băiat aflat pe trotinetă, și care a murit călcat de o mașină. 

Bărbatul care conducea motocicleta a fost implicat într-un accident rutier și în 2014. Atunci el a provocat un accident mortal după ce a intrat cu motocicleta într-un biciclist rănindu-l grav. Astfel acesta a murit după rănile grave provocate de incident. El a fost trimis în judecată în 2019 deci dosarul a fost deschis la 4 ani după accident. Dacă procurorii ar fi dat o sentință, astăzi nu mai vorbeam despre acest accident teribil. 

Se pare că dosarul a fost amânat atât de mult timp pentru că motociclistul a cerut foarte multe expertize, procurorii le-au acceptat și a fost lăsat în libertate, dar și cu permisul în buzunar. Antena 3 a aflat că au fost 14 amânări pentru acest dosar! 

El este motociclistul care a împins un tânăr cu trotinetă în faţa unei maşini, în Bucureşti  

Laurenţiu Mitici Trică este motociclistul care a împins un tânăr cu trotinetă în faţa unei maşini, după o şicană în traficul din Bucureşti, iar acesta din urmă a murit.

O şicană în traficul din Bucureşti s-a încheiat cu o tragedie. Enervat pe o şosea din sectorul 4, un motociclist a oprit, şi-a scos casca şi a lovit cu putere un bărbat aflat pe o trotinetă electrică. Lovitura a fost atât de puternică, încât tânărul a fost aruncat sub roţile unei maşini.

Bărbatul care a intrat sub roţile autoturismului n-a mai putut fi salvat. Pe reţelele sociale, cazul a stârnit reale controverse.

Sunt imagini filmate la scurt timp după accident. Bărbatul nu a putut fi salvat de echipajele sosite imediat la faţa locului. Cei doi au intrat mai întâi într-o discuţie în contradictoriu, în trafic. De aici, lucrurile au degenerat rapid.

×
Subiecte în articol: motociclist trotinetă
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close