Antena 3 CNN Actualitate Cum s-a pus Mugur Mihăescu cu Ceaușescu în 1988

Cum s-a pus Mugur Mihăescu cu Ceaușescu în 1988

Mugur Mihăescu a lansat, luni seară, la Antena 3, un nou atac deosebit de dur la adresa deputatului USR Iulian Bulai, Șeful Comisiei de Cultură din Parlament. Acesta le-a cerut liderilor USR-PLUS, Dan Barna și USR-PLUS să-l excludă din partid pe Iulian Bulai.

Cum s-a pus Mugur Mihăescu cu Ceaușescu în 1988
de Gabriel Dano    |    04 Ian 2021   •   22:47

"Îi rog oficial pe conducătorii partidului acestuia, adică pe domnul Dacian Cioloș și pe domnul Dan Barna, să-l demită din partid pe acest individ, pentru că nu are ce căuta un individ cu apucături naziste într-un partid progresist. Dacă dumneavoastră domnilor președinți ai acestui partid îl apărați pe acest individ care spune că noi subminăm și că această bășcălie ieftină subminează și nu avem voi să râdem. Asta nu au mai făcut-o decât comuniștii în 1988 cu mine pe scenă.

Când eram la Festivalul Arte și creații studențești în Timișoara am băgat o 'șopârlă' despre Nicolae Ceaușescu, au trimis tot publicul acasă, pentru că publicul se ridicase în picioare, dar, nu-i așa, el nu era educat, și pe urmă festivalul s-a ținut în spatele ușilor închise cu o comisie de 4-5 inși în fața ta", a povestit Mugur Mihăescu.

×
Subiecte în articol: Mugur Mihăescu
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close