Antena 3 CNN Actualitate Nadia Comăneci, mesaj în plină pandemie de coronavirus: "Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic"

Nadia Comăneci, mesaj în plină pandemie de coronavirus: "Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic"

Nadia Comăneci s-a implicat în lupta contra coronavirusului şi prin intermediul rețelelor de socializare încearcă să îi facă pe oameni să înţeleagă că cea mai bună variantă de a sta departe de virusul care a îngrozit întreaga planetă este să rămână în case şi să respecte regulile de igienă.

Nadia Comăneci, mesaj în plină pandemie de coronavirus: "Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic"
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
31 Mar 2020   •   18:55

Ultima postare de pe Instagram a Nadiei Comăneci face referire la puterea pe care o au oamenii, dar pe care nu ştiu că o deţin.

„Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic”, spune Nadia, pe Instagram.

Cea mai mare gimnastă a României a postat în urmă cu câteva zile un clip video în care a recomandat tuturor să se spele timp de 20 de secunde pe mâini pentru a ţine virusul departe.

„Sunt câteva lucruri simple pe care le putem face cu toţii. <10-le> perfect a fost un număr important în viaţa mea, dar acum mă concentrez pe <20-ul> perfect. Spală-te pe mâini pentru 20 de secunde, cu apă caldă şi săpun, de fiecare dată, cât de des puteţi. E simplu, dar hai să ne amintim să facem acest lucru. Să rămânem în siguranţă şi să fim sănătoşi”, este mesajul Nadiei.

În America au fost înregistrate 165.392 de cazuri de coronavirus, dintre care 3.182 decese şi 5.544 de vindecări

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close