Antena 3 CNN Actualitate Nati Meir, trimis în judecată: "Presa românească, presa israeliană, vă rog să mă ajutaţi!" (VIDEO)

Nati Meir, trimis în judecată: "Presa românească, presa israeliană, vă rog să mă ajutaţi!" (VIDEO)

Nati Meir, trimis în judecată: "Presa românească, presa israeliană, vă rog să mă ajutaţi!" (VIDEO)
08 Feb 2010   •   23:40

Fostul candidat la preşedinţie Nati Meir va fi trimis în judecată. Procurorii i-au prezentat luni materialul de urmărire penală, după ce săptămâna trecută, chiar în timpul audierilor, Meir a făcut un atac de panică şi a fost dus la spital.

Tras la faţă şi mai slab cu cel puţin 10 kilograme faţă de cum era când a fost arestat, aşa a apărut luni Nati Meir la Parchet. A încercat să-i convingă pe procurori că nu are mintea suficient de limpede pentru a afla care sunt învinuirile ce i se aduc.

S-a folosit şi de un pretext. Săptămâna trecută a fost dus cu salvarea la spital şi a fost examinat de un psihiatru, care i-a recomandat să ia pastile ca să se liniştească.

Argumentul nu a ţinut însă, pentru că medicii le-au spus procurorilor că pastilele nu-i afectează luciditatea. Aşa că Nati Meir a fost nevoit să afle de ce este acuzat.

La ieşirea de la audieri, Nati Meir a cerut ajutorul presei româneşti şi pe cel al presei israeliene.

Anchetatorii nu au putut proba infracţiunea de fals de monedă, iar Nati Meir va fi cercetat doar pentru înşelăciune. El a fost reţinut în octombrie 2009, fiind acuzat că ar fi luat sume importante de bani de la mai multe persoane, cărora le-a promis că le va ajuta să obţină împrumuturi bancare.



Observator

×
Subiecte în articol: nati meir judecata
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close