Antena 3 CNN Actualitate Nebunie totală în Ilfov. Sute de mii de euro pierduți de Bugetul de stat din cauza combinațiilor cu iz politic

Nebunie totală în Ilfov. Sute de mii de euro pierduți de Bugetul de stat din cauza combinațiilor cu iz politic

Nebunie totală în Ilfov. Sute de mii de euro pierduți de Bugetul de stat din cauza combinațiilor cu iz politic
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Noi 2019   •   10:02

Probleme mari ies la iveală în județul Ilfov cu privire la protecția mediului, asta deși instituțiile abilitate de statul român au tras un semnal de alarmă. Legături suspecte ale Gabrielei Dorojan, șeful Gărzii Naționale de Mediu, cu oameni de afaceri care acționează în domeniul tratării deșeurilor periculoase și favorizarea acestora în detrimentului bugetului de stat și al protecției mediului sunt cunoscute și monitorizate de mai mult timp. Cel puțin așa susțin sub protecția anonimatului surse apropiate GNM.

Legături suspecte ale Gabrielei Dorojan, șeful Gărzii Naționale de Mediu, cu oameni de afaceri care acționează în domeniul tratării deșeurilor periculoase și favorizarea acestora în detrimentului bugetului de stat și al protecției mediului sunt cunoscute și monitorizate de mai mult timp. Cel puțin așa susțin sub protecția anonimatului surse apropiate GNM.

Deșeurile periculoase depozitate în aer liber și direct pe sol, au creat o amenințare iminentă, cu prejudiciu asupra mediului și afectarea sănătății populației din localitățile Chitila, Jilava și Bragadiru, așa cum se menționează în raportul Curții de Conturi a României – Camera de Conturi Ilfov cu prilejul controlului efectuat la Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov în perioada când Director Executiv al acestei instituții era Gabriela Dorojan.

În prezent, Dorojan este șefa Gărzii Naționale de Mediu, cu rang de secretar de stat.

În perioada în care, Gabriela Dorojan deținea funcția de Director Executiv la Agenției pentru Protecția Mediului Ilfov, aceasta a fost sesizată asupra faptului că operatorii PETROMAR SRL și PETROMAR INTERMED SRL au depozitat în orașul Chitila o mare cantitate de deșeuri periculoase și nepericuloase depozitate în aer liber și în rezervoare subterane, situația fiind catalogată drept „un eveniment, o acțiune și o omisiune care au creat o amenințare iminentă cu un prejudiciu asupra mediului.”

Continuarea aici.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close