Antena 3 CNN Actualitate Nelu Tătaru a decis: meciuri fără spectatori

Nelu Tătaru a decis: meciuri fără spectatori

Negocieri la Guvern în această dimineață cu reprezentații Federației Române de Fotbal și ai Ligii Profesioniste de Fotbal despre tema prezenței spectatorilor pe stadioane după reluarea campionatului de fotbal.

Nelu Tătaru a decis: meciuri fără spectatori
Sursa foto: Hepta
11 Iun 2020   •   08:00

Deși premierul i-a chemat la discuții pe conducătorii fotbalului românesc, ministrul Sănătății spune foarte clar: un NU răspicat prezenței fanilor pe stadioane.  

Nelu Tătaru spune că distanțarea socială nu poate fi respectată și nu se poate vorbi de prezența suporterilor în tribune. Mai mult decât atât, Tătaru spune că de aceeași părere este și ministrul Sportului.

”Sunt acele meciuri oficiale, dar fără spectatori, tocmai în condițiile în care nu putem păstra în tribune acea distanțare. O galerie nu cred că poate păstra o distanțare socială. Suntem într-un moment în care încercăm să gestionăm un sfârșit de campionat în niște condiții epidemiologice cu niște circuite bine stabilite. Discuțiile pe care le-am avut cu ministrul Tineretului și Sportului, dumnealui, la rândul lui având aceleași discuții cu cei din fotbal, au ajuns la aceasta concluzie!”, a declarat ministrul Sănătății. 

×
Subiecte în articol: fotbal
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close