Antena 3 CNN Actualitate Nepoata vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea rămâne în arest

Nepoata vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea rămâne în arest

Nepoata vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea rămâne în arest
Sursa foto: foto: 9am.ro
01 Mar 2012   •   13:29

Nepoata vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea acuzată de trafic de droguri va rămâne în arest pentru 29 de zile. Magistraţii au respins recursul avocatului fetei iar decizia este definitivă.

Tânăra de 26 de ani a fost arestată după ce poliţistii au găsit în locuinţa ei 500 de grame de canabis. Drogurile erau destinate comercializării.

În acelaşi dosar mai sunt anchetate alte două persoane.

Alina Maria Persu, nepoata vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea Dumitru Persu, acuzată de trafic de droguri, rămâne în arest, după ce magistraţii Curţii de Apel Craiova i-au respins recursul la decizia de arestare preventivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Craiova, judecătorul Aurel Ilie, magistraţii au respins ca nefondat recursul apărătorilor Alinei Maria Persu, din Râmnicu Vâlcea, sentinţa fiind definitivă.

Astfel, tânăra de 26 de ani, acuzată de trafic de droguri, rămâne în continuare în arest.

În 18 februarie, Alina Maria Persu, nepoata vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea Dumitru Persu, a fost arestată pentru 29 de zile, pentru trafic de droguri, alături de ea fiind cercetaţi în acest caz alţi doi tineri, după ce la locuinţa fetei a fost găsită cantitatea de 500 de grame de cannabis.

În 17 februarie, procurorii DIICOT au făcut două percheziţii domiciliare în Craiova şi în localitatea Măldăreşti, din judetul Vâlcea, găsind la locuinţa Anei Maria Persu o cantitate de aproximativ 500 de grame de cannabis, drogurile provenind dintr-o cultură ilegală înfiinţată în judeţul Vâlcea. Drogurile erau destinate comercializării în municipiul Craiova, potrivit DIICOT.



Nepoata unui vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, arestată 29 de zile pentru trafic de droguri


  






×
Subiecte în articol: nepoata trafic de droguri cannabis
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close