Antena 3 CNN Actualitate Nereguli grave la Gorj, în scandalul coronavirusului. Ambulanțier: Ne-au dat costume de grădinari. Nu am fost instruiți

Nereguli grave la Gorj, în scandalul coronavirusului. Ambulanțier: Ne-au dat costume de grădinari. Nu am fost instruiți

Noi nereguli apar în scandalul de la Gorj cu privire la coronavirus. Liderul sindical al Ambulanței Gorj susține că pentru recoltări au primit costume de grădinari. Acesta susține de asemenea că nu au fost instruiți de DSP.

Nereguli grave la Gorj, în scandalul coronavirusului. Ambulanțier: Ne-au dat costume de grădinari. Nu am fost instruiți
28 Feb 2020   •   17:42

”Referitor la conflict, eu consider că DSP ar trebui să transporte cadrele medicale pentru recoltare, dacă se impune mergem și noi. Niciun echipaj de la Ambulanța Gorj nu a refuzat să meargă la recoltări. Noi v-am prezentat niște costume pe care le avem în dotare, cu care trebuie să mergem la recoltări. 

Acestea nu sunt conforme, ele sunt pentru zugravi, instalatori. Noi nu vrem să periclităm situația echipajelor pentru că automat dacă nu folosim o costumație adecvată și o protecție bună pentru echipaje vor fi probleme.

Eu am căutat și am intrat să văd instrucțiunile pentru care sunt folosite. Eu am discutat cu directorul medical de la noi și mi-a spus că acestea sunt costumele pe care le avem, iar DSP au alte costume, iar dacă e să mergem ne dau acele costume, însă și ei au aceleași costume. Noi nu am fost instruiți”, a declarat Cristi Aldescu, lider sindical Ambulanță Gorj.

×
Parteneri
Cătălin Cherecheş, adus în România!
x close