Antena 3 CNN Actualitate Neregulile de la Spitalul din Ploieşti par să nu se mai termine. Medicii au trimis o nouă scrisoare cu reclamaţii

Neregulile de la Spitalul din Ploieşti par să nu se mai termine. Medicii au trimis o nouă scrisoare cu reclamaţii

Neregulile de la Spitalul din Ploieşti par să nu se mai termine. Medicii au trimis o nouă scrisoare cu reclamaţii
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    21 Feb 2014   •   15:21

În saloanele spitalului groazei din Ploieşti mişună gândacii, însă managerii unităţii se laudă că au făcut mari schimbări.

Între timp, câţiva medici care au preferat să rămână anonimi au trimis presei o altă scrisoare în care sunt reclamate lipsa medicamentelor, a hranei şi a condiţiilor iginico-sanitare din spital.

 
La câţiva metri de paturile pacienţilor colcăie gândacii. Se ascund după un frigider vechi despre care asistenta îşi aminteşte că trebuia dus din salon. 
 
Pacienţii Spitalului de urgenţă spun că s-au obişnuit cu gândacii. Mulţi sunt fericiţi că nu mai sunt puşi să cumpere medicamente.
 
Mai marii spitalului spun că au rezolvat problemele principale sesizate de o parte din cadrele medicale, într-o scrisoare anonimă.
 
În urma anchetei începută cu câteva săptămâni în urmă la Ploieşti, Ministerul Sănătăţii a aplicat amenzi de aproape 40.000 de lei şi a recomandat înlocuirea Consiliului de Administraţie.

Citiţi şi Noi nereguli la spitalul groazei din Ploieşti. Rudele unui bărbat acuză medicii de neglijenţă

Chirurgul Dan Oprea, doctorul care a avut curajul să dezvăluie realitatea înfiorătoare de la Spitalul Judetean din Ploieşti, a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 ce se întâmplă în spitalul groazei.

Concluziile preliminare ale anchetei de la Spitalul din Ploieşti indică faptul că, 
deşi i-au fost alocate constant fonduri, acestea nu se regăsesc în dotările şi nici în achiziţiile unităţii spitaliceşti.

Citiţi şi:

Banii spitalului GROAZEI din Ploieşti, în conturile familiei Cosma


Seringi cumpărate de SJU Ploieşti ar fi comercializate ÎN CHIOŞCUL de lângă spital. Poliţia a început o anchetă

×
Subiecte în articol: spital
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close