Antena 3 CNN Actualitate Nichita a pus un detectiv particular pe urmele amantei

Nichita a pus un detectiv particular pe urmele amantei

Nichita a pus un detectiv particular pe urmele amantei
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Iun 2015   •   09:27

Gheorghe Nichita nu a pus doar poliţiştii comunitari să-i urmărească iubita. În noiembrie 2014, când Adina Samson a plecat din ţară, în vacanţă, edilul Iaşiului a angajat un detectiv particular, care să-i spună tot ce a făcut aceasta în Spania. Detectivul face acum dezvăluiri despre cele câteva luni în care a urmărit-o pas cu pas pe fosta amantă a lui Nichita.

Gheorghe Nichita nu a apelat personal la serviciile detectivului particular, ci şi-a trimis un locotenent să facă treaba murdară în locul lui. Este vorba despre şeful unui serviciu din cadrul Poliţiei Locale Iaşi, Ştefan Avîrvarei.

Nichita a avut nevoie de un detectiv particular, pentru că Adina Samson urma să plece din ţară, iar poliţiştii locali nu o mai puteau urmări. Fostul primar voia să ştie dacă amanta îl înşeală cu altul.

Detectivul povesteşte că urmărirea nu a fost lipsită de peripeţii. Iniţial, i se spusese că Adina Samson urma să plece la Londra, însă pe Aeroportul Otopeni a realizat că femeia se îmbarca de fapt pentru o cursă de Spania. A avut la dispoziţie doar 10 minute, ca să-şi ia un alt bilet, dar până la urmă a reuşit să plece în acelaşi avion cu iubita lui Nichita. Încă de la aterizarea pe Aeroportul din Malaga, detectivul a început să adune material, pe care să i-l prezinte primarului.

Timp de câteva zile, cât a stat în Spania, detectivul a urmărit-o pas cu pas pe Adina Samson şi nu a obţinut nicio informaţie compromiţătoare despre ea. Se pare că bărbatul care o aşteptase la aeroport era de fapt un foarte bun amic.

Imediat după întoarcerea în ţară, detectivul i-a predat materialele obţinute lui Gheorghe Nichita. În ianuarie 2015, Ştefan Avîrvarei a apelat din nou la detectivul particular. I-a spus că primarul vrea să-i supravegheze din nou iubita, pentru o perioadă de două săptămâni.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close