Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Botgros, diagnosticat din nou cu COVID-19. Boala i-a afectat puternic plămânii anul trecut

Nicolae Botgros, diagnosticat din nou cu COVID-19. Boala i-a afectat puternic plămânii anul trecut

Nicolae Botgros a fost diagnosticat cu COVID-19 pentru a doua oară.

Nicolae Botgros, diagnosticat din nou cu COVID-19. Boala i-a afectat puternic plămânii anul trecut
Sursa foto: Faebook/Nicolae Botgros
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Ian 2022   •   20:17

Dirijorul Orchestrei “Lăutarii”, care este vaccinat, a contractat o formă ușoară a bolii și se află în carantină la domiciliu.

„Am Covid pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mult cu o răceală. Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult!”, a declarat Nicolae Botgros, la Prima TV.

Anul trecut, Nicolae Botgros a fost internat pentru o lună de zile la Terapie-Intensivă din cauza infecției cu Sars-CoV-2.

„Plămânii mei au fost afectați în proporție de 70 la sută, poate chiar și mai mult. Nu simțeam nimic, pentru că am fost sedat. Când pacienții sunt mai agitați, mai agresivi, medicii le pun niște injecții și îi calmează”, declara, anul trecut, artistul.

Nicolae Botgros a povestit că unul dintre cele mai dificile momente a fost atunci când i s-a propus intubarea.

„Mi s-a propus intubarea, dar nicidecum nu am dorit. Am spus că mai bine mor pe masă aici sau mă duceţi acasă să mor lângă familie, dar nu accept să fiu intubat. Şi la mine erau nişte dubii în prima fază, să spun aşa, cu privire la coronavirus. Dar ce am văzut şi mai ales simţit acum. Vreau să spun toată durerea sufletului meu, ca să înţeleagă toată lumea că această boală e foarte necruţătoare.”, a mai spus artistul.
 

×
Subiecte în articol: Nicolae Botgros COVID-19
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close