Antena 3 Actualitate Noi informații despre starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros

Noi informații despre starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros

de Dan Gabor    |    05 Noi 2020   •   20:35
Noi informații despre starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros
Sursa foto: Agerpres

Ministrul moldovean al sănătății Viorica Dumbrăveanu, a comunicat, joi, noi detalii legate de starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros. Artistul a fost internat în stare gravă la Institutul de Medicină Urgentă din Chişinău după ce, la sfârșitul lunii octombrie, a fost diagnosticat cu COVID-19.

Fiul dirijorului, Corneliu Botgros, spunea atunci că tatăl său este în stare gravă din cauza coronavirusului, dar e stabil. Mai multe persoane din orchestra maestrului Botogros au fost testate pozitiv cu coronavirus și sunt, de asemenea, izolate în spital.

Potrivit oficialului moldovean, acum starea îndrăgitului artist de peste Prut se îmbunătăţeşte şi atestă o dinamică pozitivă. „Statutul psihologic al maestrului este unul pozitiv”, a subliniat ministrul moldovean al sănătății.

Viorica Dumbrăveanu a mai adăugat că tratamentul lui Nicolae Botgros a fost coordonat cu Spitalul Universitar din Paris, care a confirmat tratamentul corespunzător al maestrului”.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close