Antena 3 Actualitate Nicolae Ciucă, criticat după ce a făcut o nouă numire în Guvern

Nicolae Ciucă, criticat după ce a făcut o nouă numire în Guvern

de Gabriel Dano    |    07 Dec 2021   •   16:17
Nicolae Ciucă, criticat după ce a făcut o nouă numire în Guvern
Sursa foto: Facebook/Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă l-a numit marți pe Marian Neacșu secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Dan Cărbunaru a fost numit secretar de stat și purtător de cuvânt al Guvernului.

„Astăzi (marți), 7 decembrie a.c., Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a făcut următoarele numiri în cadrul aparatului de lucru al Guvernului: Marian Neacșu, Secretar General al Guvernului, cu rang de ministru, Mircea Abrudean, șef al Cancelariei Prim-ministrului cu rang de ministru și Cărbunaru Jean-Dănuț, secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului, purtător de cuvânt al Guvernului”, anunță Executivul.

Liderul USR, Dacian Cioloș, a criticat vineri numirea lui Marian Neacșu în funcția de secretar general al Guvernului: „Liniștea peneliștilor se plătește cu funcții pentru penali”.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus că își asumă numirea lui Marian Neascșu în postul de secretar general al guvernului.

Întrebat dacă Marian Neacșu a avut o condamnare, Ciolacu a spus: „Ca să înțelegem, domnul Neacșu n-a furat nimic, domnul Neacșu ca alți aleși locali a făcut parte dintr-un Consiliu de Administație, n-a fost plătit. (...) În acest moment, lucurile sunt foarte clare. Domnul Neacșu am înțeles că a avut o condamnare pe această incompatibilitate, pe conflict de interese, dar e depășită juridic, domnului Neacșu nu îi apare nimic în cazier”, a mai spus președintele PSD.

Sursă: Mediafax
×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close