Antena 3 CNN Actualitate Tudose infirmă remanierea Guvernului: Vom face o analiză în ianuarie!

Tudose infirmă remanierea Guvernului: Vom face o analiză în ianuarie!

Tudose infirmă remanierea Guvernului: Vom face o analiză în ianuarie!
Sursa foto: Foto: Facebook/Mihai Tudose
de S.T.    |    27 Noi 2017   •   15:53

Premierul Mihai Tudose a reiterat, luni, la Parlament, că nu vor fi operate remanieri guvernamentale în prezent şi a arătat că o analiză asupra activităţii Executivului va fi făcută în luna ianuarie, afirmând că 'deocamdată este bine'.

Premierul a participat, alături de vicepremierul Marcel Ciolacu, la o şedinţă a grupului deputaţilor PSD şi a fost întrebat de jurnalişti despre o eventuală înlocuire a ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, cu deputatul dr. Elena Dinu, conform unor informaţii apărute în spaţiul public.

"Suntem deputaţi. Când putem, venim. Azi am putut. Nu sunt în nicio campanie. Domnul Bădălău a spus foarte clar la o întâlnire cu colegii de la Senat că la o conferinţă de presă, fiind alături cu doamna deputat, a fost întrebat dacă doamna poate fi un bun ministru.... Vă spun direct: Nu, nu vor fi remanieri. Nu sunt remanieri", a afirmat Mihai Tudose.

Întrebat dacă va face o evaluare, şeful Executivului a adăugat: "Nu fac o proprie evaluare. Evaluarea se face şi pe baza la ceea ce am văzut eu că se întâmplă. Deocamdată este bine. Vom face o analiză în ianuarie".

Anterior, pe tema remanierii de la Ministerul Sănătăţii, preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a explicat că un jurnalist, la o conferinţă de presă de la Giurgiu, a întrebat dacă deputatul dr. Elena Dinu ar fi bună ca ministru al Sănătăţii şi el a răspuns "că ar bună". A

Preşedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău, a anunțat schimbarea unui ministru.

Este vorba despre Florian Bodog, care ar urma să fie înlocuit până în februarie de Elena Dinu, spune vicepreşedintele PSD, Nicolae Bădălău.

„Cred ca pana in februarie o sa o vedeti pe doamna Elena Dinu la Ministerul Sanatatii. Pentru anul viitor, pe primul loc sa stiti ca va fi pentru noi Sanatatea, pentru asta, daca avem infrastructura”, a spus, luni, Bădălău.
 
Premierul neagă această informație.
 
Întrebat dacă se pune problema unei remanieri, Mihai Tudose a spus răspicat: „Nu vorbim acum de remanieri”.
 

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close