Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Constantinescu, LIBER să părăsească România ca să se opereze în străinătate

Nicuşor Constantinescu, LIBER să părăsească România ca să se opereze în străinătate

Nicuşor Constantinescu, LIBER să părăsească România ca să se opereze în străinătate
04 Apr 2014   •   19:01

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, poate părăsi România ca să se opereze în străinătate. Procurorii au ridicat măsura controlului judiciar şi i-au permis lui Constantinescu să se trataze în Statele Unite ale Americii.

Decizia anchetatorilor vine după ce la începutul acestei săptamâni, Nicuşor Constantinescu a fost supus unei expertize medicale complete privind bolile de care suferă şi a depus la DNA mai multe documente eliberate de medici.

"Am aflat că mi s-a permis, după ce am prezentat buletinul de ieşire din spital, de la DNA Bucureşti mi s-a permis să părăsesc România numai să-i informez. Am fost internat luni, marţi şi miercuri la Sfântul Ioan (n.r. - din Capitală), unde m-a trimis comisia de la Mina Minovici (n.r. - Institutul de Medicină Legală din Bucureşti) pentru confirmarea diagnosticului. Mi s-au făcut de la cap toate analizele ca şi cum eu nu aveam biopsie, RMN-uri, mi s-au făcut din nou şi s-a confirmat din nou diagnosticul", a declarat Constantinescu.

×
Subiecte în articol: nicusor constantinescu
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close