Antena 3 CNN Actualitate Nicușor Dan îi dă replica Gabrielei Firea. De ce au renunțat bucureștenii la transportul cu RATB

Nicușor Dan îi dă replica Gabrielei Firea. De ce au renunțat bucureștenii la transportul cu RATB

Nicușor Dan îi dă replica Gabrielei Firea. De ce au renunțat bucureștenii la transportul cu RATB
Sursa foto: Foto: Nicusor Dan/Facebook
09 Iun 2016   •   19:29

Gratuitatea pentru transportul public de suprafaţă reprezintă o măsură populistă, iar priorităţile administraţiei ar trebui să fie eficientizarea structurii de conducere a RATB şi introducerea culoarelor unice pentru transportul în comun, este de părere preşedintele Uniunii Salvaţi Bucureştiul, Nicuşor Dan.

"Gabriela Firea, noul primar general al Capitalei, îşi începe mandatul cu o promisiune populistă, marca Sorin Oprescu, fără suport în realitatea de zi cu zi şi fără argumente economice. Măsura gratuităţii pentru transportul public de suprafaţă este încă o dovadă că Gabriela Firea nu cunoaşte nevoile reale ale cetăţenilor din Bucureşti", a scris liderul USB, joi, într-o postare pe Facebook.

El a afirmat că motivul pentru care numărul pasagerilor a scăzut, în intervalul 2009-2013, de la 788 de milioane la 725 milioane nu este preţului călătoriei, de 1,3 lei.

"Călătorii sunt descurajaţi de calitatea scăzută a serviciilor oferite de RATB: parc auto insuficient, autobuze şi tramvaie uzate, depăşite din punct de vedere tehnologic, murdare şi de multe ori fără aer condiţionat sau încălzire, lipsa de coordonare a traseelor de autobuz şi tramvai şi de integrare a transportului de suprafaţă cu cel subteran, blocajele în trafic, staţii fără adăpost şi nesemnalizate, lipsa unui sistem de informare a pasagerilor în timp real", a mai scris Nicuşor Dan.

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Gabriela Firea RATB
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close