Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre accidentul din Neamț, unde doi oameni au murit. Cum s-a petrecut de fapt tragedia

Noi detalii despre accidentul din Neamț, unde doi oameni au murit. Cum s-a petrecut de fapt tragedia

Polițiștii nemțeni au stabilit cum s-a petrecut accidentul de azi-noapte, în care 2 persoane au decedat și alte 7 au fost rănite.

Noi detalii despre accidentul din Neamț, unde doi oameni au murit. Cum s-a petrecut de fapt tragedia
Sursa foto: Foto: stiri-neamt.ro
23 Dec 2019   •   10:05

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un tânăr de 29 de ani, din Vaslui, conducea un autoturism pe DN 15 D, în localitatea Poienari, din direcția Roman-Vaslui, într-o succesiune de curbe, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând într-o lizieră aflată pe partea dreaptă a direcției sale de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un copac.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, scrie stiri-neamt.ro. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. – ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Tragedie înainte de Crăciun. Un microbuz a intrat în copacii de pe un drum din Neamț: sunt doi morți și șapte răniți

×
Subiecte în articol: Neamţ
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close