Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre protestele din Piața Victoriei. Coordonatorul jandarmilor a făcut o declarație șocantă

Noi detalii despre protestele din Piața Victoriei. Coordonatorul jandarmilor a făcut o declarație șocantă

Noi detalii despre protestele din Piața Victoriei. Coordonatorul jandarmilor a făcut o declarație șocantă
16 Aug 2018   •   16:15

Apar detalii uluitoare după protestul diasporei care a degenerat în lupte de stradă. Rămân în continuare foarte multe întrebări fără răspuns, pe măsură ce continuă să curgă şi declaraţiile contradictorii. 

Astăzi, coordonatorul jandarmilor din piaţă vine cu o informaţie şoc: huliganii care au provocat violenţele în Piaţă îşi procurau sticlele incendiare dintr-o maşină parcată în apropiere de sediul Guvernului. 

Instigatorii ar fi fost extrem de bine organizaţi, iar protestatarii paşnici au fost victimele acestora, a mai spus maiorul Laurenţui Cazan. În numele Jandarmeriei, acesta le a cerut scuze manifestanţilor paşnici care au avut de suferit.

Coordonatorul jandarmilor a vorbit despre existenţa unei maşini parcată în zona de conflict în care instigatorii ar fi avut depozitate mai multe sticle cu cocktail Molotov, folosite în timpul violenţelor din piaţă.

„Pe zona Ion Mihalache a fost observatĂ o maȘinĂ cu sticle incendiare. I-am vazut pur Și simplu cand se aprovizionau din acea masina pentru a acţiona”, a spus Cazan. 

Cu toate acestea, maiorul Cazan lasă de înţeles că ar putea să îşi dea demisia din funcţie dacă i se cere acest lucru.

×
Subiecte în articol: detalii Piata Victoriei
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close