Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii din afacerea fraţilor Tate. Ce tarif plăteau adepţii pentru a fi bătuţi de luptători profesionişti

Noi detalii din afacerea fraţilor Tate. Ce tarif plăteau adepţii pentru a fi bătuţi de luptători profesionişti

Bărbații care vor să ajungă în cercul de adepți al fraților Tate trebuie să treacă un test suprem pentru a avansa la nivelul următor în academie şi pentru a deveni masculi alfa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Ian 2023   •   18:43

Bărbații care vor să ajungă în cercul de adepți al fraților Tate plătesc fiecare câte 5000 de dolari pentru a fi bătuți de luptători profesioniști.

Este testul suprem prin care cursanții Academiei Hustler trec la nivelul următor, în care Andrew și Tristan Tate le promit că se vor îmbogăți și vor obține orice femeie doresc.

Totul se întâmplă la un hotel dintr-o stațiune montană din România, iar luptele sunt supravegheate de medici de la ambulanță, așa cum a dezvăluit publicația Vice.

Reporterul de la publicaţia Vise, care l-a însoțit pe Andrew Tate peste tot, a decis să accepte să intre în cușcă pentru a vedea prin ce experiență trec recruții.

Citește şi: Frații Tate rămân în închisoare pentru încă 30 de zile

Nimeni nu a ieșit învingător în luptele din cușcă, dar au câștigat ceva mai mult, oportunitatea de a intra în cercul de adepți al fraților Tate, care au promis că astfel vor ajunge să cucerească lumea mai mulți bani, mai multe femei și posibilități nelimitate.

Este ceea ce vinde și academia online a celor doi fraţi prin discursuri care sunt menite să îi convingă pe bărbați că vor deveni masculi alfa.

Cercul de adepți al fraților tăi se numește War Room. O afacere care le aduce pentru fiecare tranșă de recruți 500.000 de euro.

Între timp, un judecător a decis să prelungească mandatul de arestare de 30 de zile pentru cei doi frați, dar și pentru cele două femei care îi ajutau.

×
Subiecte în articol: frații Tate afacere
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close