Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre ucigaşii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner | Poliţia bănuieşte o rețea profesionistă de atacatori

Noi detalii despre ucigaşii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner | Poliţia bănuieşte o rețea profesionistă de atacatori

Apar noi detalii despre traseul şi identitatea criminalilor care l-au ucis în bătaie pe omul de afaceri sibian Adrian Kreiner.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Noi 2023   •   16:47

Avem informații de ultimă oră despre traseul celor care l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu, în propria sa casă. Reporterii Antena 3 CNN au refăcut traseul acestora și știu ce au surprins camerele de supraveghere.

Între timp, Poliția din Sibiu a restrâns cercul de suspecți, dar nu a reușit să-i identifice pe atacatori.

De asemenea, poliția spune că există bănuiala că cei trei infractori sunt cetățeni români.

După mai bine de o săptămână de la momentul în care trei indivizi cu fețele acoperite au intrat în locuința milionarului sibian Adrian Kreiner  ucis în bătaie, iar mai apoi l-au jefuit, anchetatorii anunță faptul că au un cerc restrâns de suspecți.

Vizate sunt trei persoane, trei bărbați, cu vârstele până în 30 de ani și despre care se pare că ar mai fi fost implicate în acțiuni în ceea ce privește furturi din magazinele din străinătate.

Cercetări la locul crimei | Anchetatorii caută noi probe

De altfel, în urma probelor ADN, despre unul dintre atacatorii omului de afaceri să știe faptul că acesta ar fi fost plecat în Belgia și a revenit în România în urmă cu o lună.

Acesta ar avea, de altfel, relații inclusiv cu falsificatorii de carduri de peste ocean. În aceste momente, anchetatorii verifică toate camerele de supraveghere care ar fi putut să îi surprindă pe criminali, însă e clar că, spun anchetatorii, avem de-a face cu o rețea de atacatori profesionistă.

Asta pentru că indivizii și-au luat măsuri de siguranță în ceea ce privește identificarea lor, încercând să evite, practic camerele de supraveghere montate pe principalele bulevarde din Sibiu.

De altfel, camerele de supraveghere care îi surprind la circa 45 de minute de la atac arată clar faptul că în continuare criminalii au fețele acoperite.

Citeşte şi: Primele imagini cu presupușii criminali ai omului de afaceri sibian Adrian Kreiner

Important, de asemenea, de spus este faptul că polițiștii și investigatorii veniți tocmai de la București la Sibiu, au solicitat să fie făcute verificări, inclusiv în mai multe județe din țara noastră, tocmai pentru a putea ajunge la cei care, în noaptea de 6 noiembrie, au intrat peste afaceristul din Sibiu pe care l-au bătut, iar mai apoi au furat ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 euro.

Urmărirea penală în cazul crimei lui  Adrian Kreiner se desfășoară in rem

"Cercetările continuă în cazul crimei de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu. La acest moment, urmărirea penală se desfășoară in rem, nefiind începută față de nicio persoană. A fost restrâns cercul suspecților, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autor. În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a infractorilor.

Procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante în ceea ce privește mobilul crimei. Până în prezent, în cauză nu a fost dispusă nicio percheziție domiciliară și nu au fost efectuate descinderi în vederea capturării autorilor", transmite poliţia din Sibiu. 

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close