Antena 3 CNN Actualitate Norica Nicolai, după difuzarea noilor înregistrări Bercea-Băsescu: Avem o confirmare a existenţei unei infracţiuni, chiar dacă într-o tentă mai prudentă

Norica Nicolai, după difuzarea noilor înregistrări Bercea-Băsescu: Avem o confirmare a existenţei unei infracţiuni, chiar dacă într-o tentă mai prudentă

14 Iul 2014   •   08:37

Noile înregistrări, difuzate de Mihai Gâdea, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", confirmă că ar fi avut loc o infracţiune, susţine Norica Nicolai.

Aceasta a adăugat, la Sinteza Zilei, că anchetatorii ar trebui să facă tot posibilul să descopere unde sunt banii despre care se vorbeşte în înregistrări.

"Avem o confirmare a existenţei unei infracţiuni, chiar dacă într-o tentă mai prudentă, în momentul de faţă", a afirmat europarlamentarul Norica Nicolai.

Şi europarlamentarul Mircea Diaconu crede că cei care se ocupă de caz ar fi trebuit să depună eforturi mai mari pentru a stabili ce s-a întâmplat cu banii.

"Un scenariu demn de Naşul", a adăugat mai adăugat Mircea Diaconu, care e de părere că, în spatele personajelor principale care apar în dosar, sunt alţii despre care încă nu se ştie nimic.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Norica Nicolai
Parteneri
x close