Antena 3 CNN Actualitate Un nou protest pe strada Antiaeriană din Bucureşti | Şoferii s-au luat la ceartă cu pietonii

Un nou protest pe strada Antiaeriană din Bucureşti | Şoferii s-au luat la ceartă cu pietonii

Un nou protest are loc, astăzi, pe strada Antiaeriană din Bucureşti, acolo unde oamenii care locuiesc în zonă au pus la încercare nervii şoferilor pentru a trage un semnal de alarmă.

Un nou protest pe strada Antiaeriană din Bucureşti | Şoferii s-au luat la ceartă cu pietonii
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Berta Popescu    |    30 Oct 2022   •   17:30

Zeci de oameni au traversat o trecere de pietoni de pe strada Antiaeriană din Bucureşti, în această după-amiază, de mai multe ori, pentru a atrage atenţia autorităţilor.

Aceştia vor ca în zonă să fie montat un semafor pentru ca şoferii să încetinească şi astfel să fie evitate accidentele rutiere.

Seria protestelor de pe strada Antiaeriană a început pe 11 octombrie, atunci când un tânăr în vârstă de 19 ani a fost lovit şi ucis de o maşină, chiar pe trecerea de pietoni.

Pentru ca moartea tânărului să nu fie în zadar şi pentru ca nenorocirile să nu se repete, oamenii care locuiesc în zonă au organizat mai multe proteste. Astfel, ei au traversat strada de mai multe ori, pe trecerea de pietoni, şi au blocat astfel traficul rutier.

În această după-amiază, oamenii au protestat, din nou, după acelaşi scenariu. De această dată, însă, nervii şoferilor au fost întinşi la maxim, iar cozile de maşini s-au întins pe câteva sute de metri.

Unii dintre şoferi au coborât şi s-au luat la ceartă cu protestatarii.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close