Antena 3 Actualitate Noua fântână arteziană din Satu Mare, distrusă de o maşină de Pompieri înainte de inaugurare

Noua fântână arteziană din Satu Mare, distrusă de o maşină de Pompieri înainte de inaugurare

de Redacția Antena 3    |    22 Ian 2022   •   11:11
Noua fântână arteziană din Satu Mare, distrusă de o maşină de Pompieri înainte de inaugurare
Sursa foto: Facebook | Presa Satu Mare | Marcocean Mihai în grupul Satu Mare Non Stop

Două autoutilitare ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au distrus, astăzi, noua fântână arteziană construită pe platoul Pieței 25 Octombrie din Satu Mare, după ce au trecut, din greșeală, peste ea.

Potrivit Prefecturii Satu Mare, incidentul s-a petrecut pe platoul Pieței 25 octombrie din municipiu.

Două autoutilitare aparținând MAI, un microbus al Direcției Generale de Comunicații și Tehnologia Informației implicat în operațiunea de mutare a sistemelor informatice ale Instituției Prefectului, și o autoutilitară de descarcerare aparținând ISU Satu Mare, au intrat pe suprafața noii fântâni arteziene de pe platou, iar fântâna arteziană a cedat.

Ambele echipaje se aflau în misiune, informează Prefectura.

Potrivit sursei citate, pagubele produse vor fi acoperite iar refacerea obiectivului afectat se va realiza în cel mai scurt timp.

Fântâna arteziană din centrul municipiului Satu Mare a fost modernizată de curând, în cadrul unui proiect care vizează reabilitarea întregii zone centrale.

“Un incident regretabil s-a petrecut astăzi pe platoul Pieței 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Două autoutilitare aparținând Ministerului Afacerilor Interne, un microbus al Direcției Generale de Comunicații și Tehnologia Informației implicat în operațiunea de mutare a sistemelor informatice ale Instituției Prefectului și o autoutilitară de descarcerare aparținând ISU Satu Mare au intrat pe suprafața noii fântâni arteziene de pe platou, aceasta cedând. Ambele echipaje se aflau în misiune, toate pagubele produse vor fi acoperite iar refacerea obiectivului afectat se va realiza în cel mai scurt timp”, au precizat cei de la Instituția Prefectului.

LIVE. ? Autospeciala de pompieri, căzută în fântâna din Piața 25 Octombrie din Satu Mare. DETALII, pe PresaSM ----->>> https://bit.ly/3IsChlH

Publicată de Presa Satu Mare pe Sâmbătă, 22 ianuarie 2022

×
Subiecte în articol: Satu Mare MAI pompieri

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close