Antena 3 CNN Actualitate Noul Opel Agila, lansat oficial (GALERIE FOTO)

Noul Opel Agila, lansat oficial (GALERIE FOTO)

Noul Opel Agila, lansat oficial <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
12 Iul 2007   •   15:23

E vremea modelelor de oraş, iar Opel se aliniază trend-ului cu noua generaţie a mini-ului Agila. Noul Agila este cu 20 de centimetri mai lung şi cu 6 centimetri mai lat decât generaţia pe care o înlocuieşte, potrivit Automarket. În înălţime însă, modelul vândut până acum în 440.000 de exemplare în toată lumea, a pierdut 7 centimetri. În ce priveşte design-ul, Opel marşează pe acelaşi drum stilistic, cel început o dată cu noul Corsa. Nici interiorul nu a scăpat adaptării la cerinţele moderne de design. Proprietarii noului Agila vor beneficia de o poziţie înaltă la volanul reglabil pe înălţime, de comenzi pe volan şi de o planşă de bord simplă. Un amănunt inedit este poziţionarea în afara bordului a cadranului turometrului.

Nu lipsesc multiplele locuri de depozitare, iar portbagajul, deşi are o capacitate de numai 225 de litri, prin rabatarea banchetei posterioare, poate urca la 1050 de litri. Din punct de vedere al motorizarii, Opel inaugureaza pe Agila două noi motoare pe benzină: unul cu trei cilindri de 1.0 litru (65 CP, 165 km/h) şi unul cu patru cilindri de1.2 litri (86 CP, 174 km/h). Există şi o variantă pentru iubitorii diesel-urilor, ce dezvolta 75 CP şi ajunge la viteza maximă de 162km/h. Privitor la siguranţă, noul Agila beneficiază în standard de ABS, airbaguri frontale şi laterale duble, servodirecţie, adaptarea vitezei de rulare şi închidere centralizată.

Preţurile anunţate de Opel pentru Europa încep de la 10.200 de euro şi continuă până la versiunea de top, Enjoy, a motorului 1.3 CDTI (13.800 euro).

GALERIE FOTO - Opel New Agila

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close