Antena 3 CNN Actualitate Nu mai pot ieşi din curte din cauza drumului

Nu mai pot ieşi din curte din cauza drumului

Nu mai pot ieşi din curte din cauza drumului
Sursa foto: foto: Agerpres
08 Mai 2015   •   08:31

Localnicii dintr-o comună din Botoşani se plâng autorităţilor că nu mai pot scoate maşinile din curţi şi sunt inundaţi din cauza noului drum. Constructorul a înălţat drumul judeţean atât de mult încăt a ajuns la nivelul gardurilor oamenilor. Autorităţile ştiu despre ce este vorba şi îi asigură pe localnici că toate probleme vor fi rezolvate după ce constructorul va termina drumul. Aproape 7,5 milioane de euro a plătit consiliul local pentru şoseaua lungă de 13 kilometri.

Cînd au auzit că li se repară drumul, localnicii din comuna botoşeneană Curteşti s-au bucurat, însă nu pentru mult timp. Constructorul a înălţat terasamentul drumului prea mult. Din cauza înălţării drumului, toată apa de la o ploaie mai puternică ajunge în curţile oamenilor. Autorităţile ştiu care este situaţia din sat, însă aşteaptă ca lucrarea să fie finalizată.

Pentru modernizarea drumului judeţean DJ 207 N Botoşani - Curteşti - Cristeşti - DN 28 B, în total 13 kilometri, consiliul judeţean a cheltuit aproape 7,5 milioane de euro.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close