Antena 3 CNN Actualitate Nuntă cu 150 de invitaţi la hotelul din Suceava al lui Ştefan Mandachi: "Deţin 70 de restaurante, nu pot să fiu Superman"

Nuntă cu 150 de invitaţi la hotelul din Suceava al lui Ştefan Mandachi: "Deţin 70 de restaurante, nu pot să fiu Superman"

Poliţiştii şi jandarmii din Suceava au oprit o nuntă cu 150 de invitaţi care se desfăşura la restaurantul unui hotel din Suceava ce aparţine afaceristului Ştefan Mandachi.

Nuntă cu 150 de invitaţi la hotelul din Suceava al lui Ştefan Mandachi: "Deţin 70 de restaurante, nu pot să fiu Superman"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    28 Mar 2021   •   11:36

Seara trecută, organele de control au fost informate că la restaurantul hotelului omului de afaceri Ștefan Mandachi, este organizat un eveniment privat (nuntă) cu participarea a circa 200 de persone.

Ajunse la fața locului, polițiștii au reușit identificarea a circa 150 de persoane

Nunta a fost întreruptă, iar oamenii legii au aplicat 154 de sancțiuni "contraventionale cu avertisment, dar şi pecuniare în valoare de 14.000 lei atât administratorului unității economice, cât și organizatorilor și participanților pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind interdicția de organizare a evenimentelor private", se arată într-un comunicat de presă al celor de la IPJ Suceava.

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a reacționat rapid și a postat pe Facebook că nu are nici o implicare în organizarea acestui eveniment și că nu se află în țară.

Mandachi a anunțat că va concedia întregul staff, dacă au încălcat legea. Însă spune în aceeași postare că "restaurantul era ocupat la 26%, cu respecterarea distanțelor legale".

De asemenea mai spune că va pune la dispozișie imaginilie de pe camerele de supraveghere, care vor demonstra "nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare".

"Deoarece am citit pe net o știre care mă vizează (deși sunt complet nevinovat) țin să clarific pe scurt:

1. Dețin 70 restaurante. Nici să fiu SUPERMAN nu mă pot teleporta în toate în aceeași zi. Este logic că la un asemenea nivel să deleg managementul. De pildă, astăzi eram în drum spre Olanda.

2. Încă de acum 12 luni, am dat o DISPOZIȚIE SPECIALĂ, NENEGOCIABILĂ, ABSOLUTĂ: nu încălcați nicio prevedere legală anti-covid19 și așteptați AVIZUL ȘI SEMNĂTURA AVOCATULUI! Din pricina acestei reguli stricte, echipele mele au refuzat SUTE DE EVENIMENTE. SUTE, fără să stau la negociere cu vreun client. Răspunsul este clasic: în toate saloanelele companiei nu se organizează evenimente! PUNCT.

3. Întrucât toate afacerile mele au fost afectate masiv din pricina Covid19, de la începutul pandemiei și până la prezenta postare am făcut toate demersurile care m-am transformat într-un susținător înrăit al tuturor formelor de luptă împotriva Covid19. Pe hotelurile și restaurantele mele scrie clar: NU INTRI FĂRĂ MASCĂ și fără respectarea draconică a tuturor măsurilor de protecție! Ba chiar oferim și premii salariaților care respectă măsurile anti-covid.

4. Ce măsuri iau dacă se încalcă regula? Foarte simplu, CA ȘI ÎN CAZUL DE FAȚĂ: dacă se demonstrează că au încălcat legea, VA FI DEMISĂ ÎNTREAGA ECHIPĂ FĂRĂ NICIO EXCEPȚIE. Așa că răspunsul meu este limpede și nu voi accepta nicio scuză, pretext sau explicație injustă: vor fi demiși toți cei responsabili: vâzări, management, operațional, juridic.

5. Hotelul are 3 restaurante, care trebuiesc ținute deschise conform legii pentru a putea servi clienții. Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respecterarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare.

6. Totuși, mi se pare incorect să arunci o știre neverificată care poate să facă rău în mod gratuit", a scris Ştefan Mandachi în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Ștefan Mandachi Suceava
Parteneri
Horoscop 30 septembrie 2023. Taurii sunt atenți la detalii
x close