Antena 3 CNN Actualitate O adolescentă de 15 ani a murit în ziua în care era programată la vaccinare

O adolescentă de 15 ani a murit în ziua în care era programată la vaccinare

O fată în vârstă de doar 15 ani s-a stins din viață după ce s-a infectat cu SARS-CoV2 chiar în ziua în care avea programare să se vaccineze. Familia tinerei este sfâșiată de durere, mărturisind faptul că medicii „au făcut tot ce au putut pentru a o salva”.

O adolescentă de 15 ani a murit în ziua în care era programată la vaccinare
Sursa foto: Facebook/ Spotted Portsmouth
de Gabriel Dano    |    04 Oct 2021   •   19:36

Jorja a decedat la patru zile după ce testul a indicat că este pozitivă la noul coronavirus. Mama adolescentei a povestit că fiica ei era o fire sportivă și avea un organism sănătos. În plus, tânăra nu suferea de o altă boală și înainte să facă testul PCR. Adolescenta avea însâ dureri puternice în gât și nici nu putea să mănânce, potrivit Cancan.

”Era foarte activă, îi plăcea să iasă și să petreacă timp cu prietenii ei, dar și cu frații și surorile ei. Crescând, s-a transformat într-o domnișoară frumoasă. Este devastator, pentru că întotdeauna copiii trebuie să supraviețuiască părinților”, a povestit mama tinerei.

Deși un medic i-ar fi prescris antibiotice fetei, starea sa de sănătate s-a înrăutățit tot mai mult. Valoarea ritmului cardiac i se dublase.

”Și-au dat seama cât de grav era și mi s-a permis să o ating, să o țin de mână, să o îmbrățișez. Mi-au permis asta. Sunt încă în punctul în care nu pot să înțeleg că s-a întâmplat. Am fost cu ea tot timpul. Au încercat să o pună pe un ventilator pentru a-i oferi corpului o șansă de recuperare. Ritmul cardiac nu s-a stabilizat. Inima ei nu mai putea suporta. Au făcut tot ce se putea din punct de vedere medical, dar nu au putut să o salveze”, a mărturisit femeia împietrită de durere.

Potrivit medicul legist, tânăra a suferit o miocardită, o inflamație cardiacă cauzată de infectarea cu SARS-CoV-2.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close