Antena 3 CNN Actualitate O ai în casă, dar poate fi LETALĂ dacă e administrată greşit. A omorat 25 de bihoreni, în acest an

O ai în casă, dar poate fi LETALĂ dacă e administrată greşit. A omorat 25 de bihoreni, în acest an

O ai în casă, dar poate fi LETALĂ dacă e administrată greşit. A omorat 25 de bihoreni, în acest an
Sursa foto: Foto: mega-depozit.ro
16 Mai 2013   •   08:53

O loţiune de îngrijire a pielii, ce conţine alcool metilic şi ar fi cauzat moartea a 25 de persoane care au băut-o, a fost depistată şi retrasă de pe piaţă, în urma unei anchete a Protecţiei Consumatorilor în Regiunea de Nord-Vest.

Sticla este foarte asemănătoare cu cea a spirtului medicinal şi asta le-a făcut pe victime să o consume. Şeful CRPC Cluj, Cristian Nicula, a declarat miercuri că produsul conţine alcool metilic şi a fost băut de mai multe persoane din Bihor, care ulterior au murit.

"Am declanşat o anchetă în toată Regiunea de Nord-Vest, după ce am primit informaţii despre loţiunea Alcofarm pentru îngrijirea epidermei, cu efect antiseptic, care, potrivit buletinului de analiză, conţine alcool metilic, componentă nemenţionată pe eticheta produsului. Ancheta vizează depistarea şi retragerea de la comercializare a loţiunii, produsă de o firmă din Bistriţa, care, din câte am aflat, nu mai desfăşoară nicio activitate. Precizez că în judeţul Bihor, în cursul anului 2013, au fost semnalate 25 de cazuri de decese în urma consumului acestui produs, prin ingerare, eventual în combinaţie cu alte produse similare. Recipientul acestei loţiuni seamănă cu unul de spirt medicinal", a spus Nicula, citat de Mediafax.

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close