Antena 3 Actualitate O bunicuță în vârstă de 100 de ani din Bistrița-Năsăud s-a vaccinat anti-COVID

O bunicuță în vârstă de 100 de ani din Bistrița-Năsăud s-a vaccinat anti-COVID

de Gabriel Dano    |    07 Iun 2021   •   22:49
O bunicuță în vârstă de 100 de ani din Bistrița-Năsăud s-a vaccinat anti-COVID

O bunicuță în vârstă de 100 de ani, din județul Bistrița-Năsud, s-a vaccinat, luni, anti-COVID, intrând astfel în rândul celor mai vârstnici români care au decis să se protejeze în acest fel de temutul virus.

Femeia este din localitatea Budești și s-a vaccinat în cadrul unei noi etape a campaniei de vaccinare „Orașul merge la sat”. Echipa de vaccinare a imunizat 53 de persoane, dintre care 30 au ales să se imunizeze cu serul Pfizer, iar 23 cu Johnson&Johnson.

„Printre persoanele vaccinate aici se numără și Budelecan Ileana care, la venerabila vârstă de 100 de ani, a ales să ofere un exemplu generațiilor tinere, punând umărul, prin imunizare, la revenirea la viața pe care ne-o dorim cu toții“, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Activitățile de vaccinare împotriva CoVid-19 în zona rurală continuă marți la Urmeniș, în prima parte a zilei, fiind continuate la Silivașu de Câmpie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close