Antena 3 CNN Actualitate O companie aeriană va cântări pasagerii înainte de îmbarcare

O companie aeriană va cântări pasagerii înainte de îmbarcare

O companie aeriană va cântări pasagerii înainte de îmbarcare
14 Aug 2015   •   17:14

Uzbekistan Airways a anunţat că îşi va cântări pasagerii înainte să se urce în avion. În momentul în care ajung la poarta de îmbarcare, aceştia se vor urca pe un cântar special, împreună cu bagajele de mână, conform mashable.com, preluat de Ştirile TVR 1.

Măsura adoptată de compania aeriană este una de siguranţă, pentru a şti care este greutatea totală a aeronavei. - See more at: http://stiri.tvr.ro/o-companie-aeriana-va-cantari-pasagerii-inainte-de-imbarcare_64019.html#sthash.BicPvlvJ.dpufMăsura adoptată de compania aeriană este una de siguranţă, pentru a şti care este greutatea totală a aeronavei. - See more at: http://stiri.tvr.ro/o-companie-aeriana-va-cantari-pasagerii-inainte-de-imbarcare_64019.html#sthash.BicPvlvJ.dpuf
Măsura adoptată de compania aeriană este una de siguranţă, pentru a şti care este greutatea totală a aeronavei.

Toate avioanele au o limită maximă de greutate, care nu poate fi depăşită, din motive de siguranţă. Până acum, Uzbekistan Airways nu a menţionat că există o limită de greutate pentru fiecare pasager. Nu este clar ce măsuri se vor lua dacă greutatea pasagerilor şi a bagajelor va depăşi limita de siguranţă.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close