Antena 3 CNN Actualitate O fată de 14 ani, eroină după ce şi-a salvat fraţii din incendiu

O fată de 14 ani, eroină după ce şi-a salvat fraţii din incendiu

O fată de 14 ani, eroină după ce şi-a salvat fraţii din incendiu
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Iun 2015   •   11:07

O fată de 14 ani şi-a riscat viaţa să-şi scoată fraţii din focul care cuprinsese casa familiei în toiul nopţii. Adolescenta a reuşit să-şi scoată cei trei fraţi pe geam, înainte ca locuinţa să se transforme în scrum. Din păcate, unul dintre copii, un băiat de nici doi ani, a murit în elicopter în drum spre spital. Flăcările au izbucnit de la o lumânare uitată aprinsă de mama copiilor care nu era acasă în momentul tragediei.

Casa în care cei patru copii dormeau singuri a fost cuprinsă de flăcări în toiul nopţii. Fata cea mare, de 14 ani, a reuşit să spargă geamul şi a făcut tot ce a putut să-şi scoată fraţii din flăcări. Focul a izbucnit de la o lumnânare lăsată nesupraveheată de mama copiiilor, care plecase de acasă.

Casa s-a făcut scrum în mai puţin de o oră. Intervenţia pompierilor a fost dificilă, pentru că locuinţa era departe de drum, în vârful unui deal. Doi dintre copii, cei mai mici, au suferit arsuri grave. Un ellicopter smurd a fost chemat să-i transporte la un spital din Capitală.

Din păcate, băieţelul de doar un an şi opt luni a murit pe drum spre Bucureşti. Arsuri grave are şi fetiţa de trei ani, internată la Spitalul Grigore Alexandrescu. Medicii spun că are şanse minime de supravieţuire. Ceilalţi doi copii au ajuns la Spitalul Judeţean din Baia Mare, unde au fost internaţi împreună cu mama lor. 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close