Antena 3 CNN Actualitate O femeie a murit carbonizată în propria casă, în urma unui incendiu din localitatea suceveană Sălăgeni

O femeie a murit carbonizată în propria casă, în urma unui incendiu din localitatea suceveană Sălăgeni

O femeie a murit carbonizată în propria casă, în urma unui incendiu din localitatea suceveană Sălăgeni
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    22 Feb 2012   •   13:24

O femeie de 44 de ani a fost găsită carbonizată de pompierii militari, iar un bărbat de aceeaşi vârstă a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi intoxicat cu fum, în urma unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea suceveană Sălăgeni, informează Agerpres.

Grupa operativă a ISU şi Detaşamentul de pompieri Suceava au intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea militarilor ardeau violent acoperişul şi bunurile din interiorul casei, existând pericolul de propagare la anexele gospodăreşti, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.

Paramedicii pompieri SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarului, în vârstă de 44 de ani, care a suferit arsuri de gradele I şi II la nivelul feţei şi o intoxicaţie cu fum. În casa înflăcărata se mai afla şi o femeie, în stare de inconştienţă, pe care pompierii nu au reuşit să salveze.

Din primele cercetări, cauza probabilă de producere a incendiului este efectul termic. Oamenii au pus lemne de foc umede pe sobă, la uscat. Focul izbucnit a distrus casa de locuit, construită din chirpici, pe structură din lemn, militarii reuşind să salveze doar anexele gospodăreşti.



×
Subiecte în articol: mort Suceava incendiu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close