Antena 3 Actualitate O femeie batuta de soarta a mers la preot sa se spovedeasca. S-a asezat in genunchi si a spus tot ce avea pe suflet. Preotul a dat-o afara din biserica imediat!

O femeie batuta de soarta a mers la preot sa se spovedeasca. S-a asezat in genunchi si a spus tot ce avea pe suflet. Preotul a dat-o afara din biserica imediat!

09 Sep 2017   •   11:17
O femeie batuta de soarta a mers la preot sa se spovedeasca. S-a asezat in genunchi si a spus tot ce avea pe suflet. Preotul a dat-o afara din biserica imediat!

In Postul Marilor Sarbatori, crestinii de pretudindeni merg la biserica sa primeasca impartasanie si sa se spovedeasca.  

O femeie in varsta de 41 de ani, orasul rusesc Habarovsk, ramasa singura, dupa ce sotul ei a decis sa isi puna capat zilelor, iar cei doi copilasi si-au pierdut viata in mod fulgerator, a venit intr-una din zile la Catedrala orasului sa se spovedeasca si sa stea de vorba cu parintele. Intamplarea a ingrozit intrega comunitate de crestini ortodocsi a orasului, mai ales ca toti locuitorii ii cunosteau povestea.


Aparitia femeii l-a surprins pe preot, mai ales ca femeia, in urma nenorocirilor care se petrecuse in viata ei, evitase sa mai vina la biserica.
"A venit dupa slujba, cand biserica incepuse sa goleasca si mi-a spus ca trebuie sa se spovedeasca. Ca are mare necaz pe suflet si ca are nevoie sa fie iertata", a povestit preotul pentru un post de televiziune local. Acesta a decis sa nu o spovedeasca si sa o dea afara. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close