Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Gorj, arestată pentru că e prea săracă să plătească pensia alimentară

O femeie din Gorj, arestată pentru că e prea săracă să plătească pensia alimentară

O femeie din Gorj, arestată pentru că e prea săracă să plătească pensia alimentară
13 Dec 2008   •   19:23

O femeie din Gorj face închisoare, pentru că este prea săracă, şi nu-i poate plăti pensie alimentară fiicei, de 11 ani, din prima căsătorie. În timp ce femeia a primit o pedeapsă de doi ani, actualul soţ se chinuie să crească ceilalţi trei copii mici. Primul soţ al femeii, cel care a dat-o în judecată, pentru pensia alimentară, a decedat.
Angelica Pârvan a fost închisă în septembrie, în penitenciarul din Craiova. Ea a fost condamnată la doi ani de închisoare, pentru că şi-ar fi abandonat prima familie, adică o fiică, de 11 ani şi un fost soţ care între timp a murit, nu înainte de a o da în judecată pentru pensia alimentară. Acesta a câştigat în instanţă, iar femeia trebuie să plătească 35 de lei lunar. Suma este însă prea mare pentru ea.
Fosta soacră a femeii o creşte pe fetiţa de 11 ani. E cea mai înverşunată, dar nu din cauza banilor. Între copii însă este aceeaşi durere. Manifestată altfel. Fetiţa din prima căsătorie se simte abandonată. Suferă şi spune că nu-i pasă de mama ei. Bravează. Ceilalţi trei copii, mai mici nu înţeleg de ce sunt singuri, doar cu tatăl, de sărbători.
Observator

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close