Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Iaşi a încercat să se sinucidă la serviciu pentru că nu mai are bani de rate

O femeie din Iaşi a încercat să se sinucidă la serviciu pentru că nu mai are bani de rate

O femeie din Iaşi a încercat să se sinucidă la serviciu pentru că nu mai are bani de rate
Sursa foto: Foto: www.femalejusticecenter.com
31 Aug 2010   •   18:40

O ieşeancă în vârstă de 33 de ani a încercat să se sinucidă cu medicamente, marţi, la serviciu. Femeia şi-a motivat gestul, în faţa colegilor, prin faptul că nu îşi mai poate permite să achite ratele la bănci. Ea a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Iaşi, relatează Mediafax.

În timp ce se afla la serviciu tânăra a scos o pungă cu pastile din care a înghiţit mai multe medicamente, în faţa colegilor ei.

"A încercat să se sinucidă ingerând mai multe comprimate medicamentoase chiar în faţa colegilor de serviciu. Pacienta a fost adusă cu ambulanţa la spital şi a fost preluată rapid în Unitatea de Primire Urgenţe. După acordarea primelor îngrijiri, ea a fost internată în secţia de Toxicologie", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, şeful UPU din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi, pentru Mediafax.

Tudor Ciuhodaru a mai precizat că femeia le-a spus medicilor că a încercat să-şi pună capăt zilelor deoarece are restanţe la bănci dar şi conflicte cu soţul ei din cauza situaţiei financiare a familiei sale.

"Fiind vorba de tentativă de sinucidere, pacienta va beneficia şi de suport psihologic", a adăugat medicul ieşean.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close