Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Iaşi s-a sinucis după ce a aflat că va fi evacuată din apartament

O femeie din Iaşi s-a sinucis după ce a aflat că va fi evacuată din apartament

O femeie din Iaşi s-a sinucis după ce a aflat că va fi evacuată din apartament
Sursa foto: Intact Images
19 Oct 2010   •   22:30

O femeie din Iaşi a murit marţi după ce s-a aruncat de pe un bloc din cartierul Dacia. Femeia ar fi fost supărată deoarece urma să fie evacuată din apartament din cauza restanţelor la întreţinere, relatează Mediafax.

"La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD. Medicii au încercat resuscitarea femeii, însă nu au reuşit să o salveze", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Silvia Spiridon.

Vecinii femeii de 65 de ani au spus că aceasta fusese înştiinţată marţi după-amiază că trebuie să-şi părăsească apartamentul, deoarece este executată silit din cauza datoriilor la întreţinere.

"A pierdut procesul şi a primit ordinul de evacuare. Era tare supărată, iar după ce a fost înştiinţată că trebuie să plece din casă n-a mai rezistat. Întâi a vrut să se urce pe blocul în care locuieşte, dar noi vecinii, n-am lăsat-o. Apoi s-a dus pe un bloc vecin şi s-a aruncat de acolo", a declarat una dintre vecinele femeii.

Restanţele femeii la întreţinere se ridicau la aproximativ 23.000 de lei. Poliţia cercetează împrejurările care au dus la moartea femeii.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close