Antena 3 CNN Actualitate O femeie operată şi imobilizată, externată că nu are bani de tratament. Apel pentru cei care vor să ajute

O femeie operată şi imobilizată, externată că nu are bani de tratament. Apel pentru cei care vor să ajute

O femeie operată şi imobilizată, externată că nu are bani de tratament. Apel pentru cei care vor să ajute
Sursa foto: Foto: 123rf.com
de M.Z.    |    23 Sep 2013   •   08:47

Caz cutremurător la Focşani, unde o femeie operată în urmă cu 10 zile, după un accident de circulaţie, trăieşte într-o maşină, la mila trecătorilor. A fost dată afară din spital, ca un câine, pentru că nu avea cine să-i plătească tratamentul. Imobilizată, a fost luată de un cunoscut şi găzduită în maşina abandonată a acestuia.


 


Acum, femeia are nevoie de medicamente, dar nu are bani nici de apă. Nu are salariu sau pensie, iar fiica acesteia nu s-a interesat niciodată de starea ei.

Rămasă fără acoperiş deasupra capului, după ce fiica a dat-o afară din casă, femeia a ajuns la mila trecătorilor. În urmă cu 10 zile a fost accidentată de o maşină, operată la şold, iar medicii au trimis-o acasă după numai trei zile de la intervenţia chirurgicală. 
 
Singurul ajutor al femeii este un bătrân, fost chiriaş al ei, care a primit-o în maşina sa veche. Deşi nu are nici el casă, bătrânul de 80 de ani spune că o să o ajute cum poate mai bine. 
 
Cei care vor să o ajute pe femeia aflată într-o situaţie disperată pot să ne scrie pe adresa de mail [email protected].

Cazul a fost prezentat duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.



 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close