Antena 3 Actualitate O femeie şi-a obligat fiica şi nepoata să se prostitueze. Reţea de proxeneţi, anihilată în Mehedinţi

O femeie şi-a obligat fiica şi nepoata să se prostitueze. Reţea de proxeneţi, anihilată în Mehedinţi

28 Mar 2012   •   07:35
O femeie şi-a obligat fiica şi nepoata să se prostitueze. Reţea de proxeneţi, anihilată în Mehedinţi
Sursa foto: Foto: talkbasket.net

O femeie, care îşi obliga propria fiică să se prostitueze, a fost reţinută de poliţiştii din Mehedinţi. Odată cu ea a fost distrusă şi reţeaua de proxeneţi pe care o conducea şi din care făceau partea alte două persoane. Şi la Timişoara, procurorii DIICOT au reţinut patru proxeneţi care racolau minore şi le obligau să se prostitueze.

Doi bărbaţi şi o femeie din Orşova sunt acuzaţi că racolau fete cu vârste între 13 şi 17 ani şi le obligau să se prostitueze. Femeia, cap al reţelei, îşi obliga propria fiică şi o nepoată să ofere servicii sexuale. Poliţiştii au descoperit că două dintre minorele traficate sunt însărcinate. Poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate au descins la domiciliile proxeneţilor.

Alţi patru proxeneţi din Timişoara au fost reţinuţi. Ofiţerii DIICOT au descoperit că cei 4 bărbaţi racolau tinere din mai multe zone ale ţării şi le forţau să se prostitueze.  Fetele aveau vârstele cuprinse între 12 şi 17 ani.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close